DSCN5411 copy.jpg
DSCN5411 copy.jpg

press to zoom
DSCN5409 copy.jpg
DSCN5409 copy.jpg

press to zoom
DSCN5465 copy.jpg
DSCN5465 copy.jpg

press to zoom
DSCN5411 copy.jpg
DSCN5411 copy.jpg

press to zoom
1/32

 

 

 

Opis:

Prodaje se useljiva trospratna porodićna  kuća u gabaritima dimenzija 9 x 12m2. Sastoji se od  prizemlja, sprata i potkrovlja, a  izgrađena je na zemljišnoj parceli, ukupne  površine  545m2. Nalazi se u naselju Batva u Tuzli, koje je idealna lokacija za miran porodični život. 

 

Sadržaj:
Kuća se sastoji od prizemlja, sprata i potkorvlja. Prizemlje kuće sastoji se od  dvosobnog stana (dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo). U prizemlju se također  nalazi ostava za drva i ugalj, a sastoji se od dvije veće prostorije  koje se prostiru cijelom dužinom kuće. Na spratu kuće nalazi se potpuno opremljen  trosoban stan , koji se sastoji od dnevne sobe , kuhinje, dvije spavaće sobe, ostave, kupatila i hodnika . Potkrovlje kuće  je u roh bau sistemu ( nedovršen), a ima identičan  raspored  kao i sprat kuće. Uz kuću se nalazi dvorište sa vlastitim parking prostorom,  koje je prilaznim putem povezano sa lokalnim putem.


Lokacija:
Nekretnina se nalazi u naselju Batva u Tuzli. Pozicionirana je u mirnom porodičnom naselju, udaljena svega par minuta od glavne gradske saobraćajnice. Također, udaljena je par minuta od Slatine i svih važnih gradskih sadržaja.

 

Ostali podaci

Prizemlje kuće je sagrađeno 1985. godine, a sprat i potkrovlje 2008. godine. Uredni vlasnički papiri uredni. Stanje: održavano i odmah useljivo. Priključak na elektro energetsku mrežu. Priključak na  gradski vodovod i kanalizacionu mrežu. Priključak telefona i interneta.

Stolarija: prizemlje drvena unutarnja i vanjska stolarija; sprat unutarnja drvena, vanjska PVC stolarija; potkrovlje drvena stolarija.

Vrsta poda: prizemlje drveni brodski pod i keramika; sprat laminat i keramika; potkrovlje roh bau sistem.

Grijanje: čvrsto gorivo (ugalj i drva).

 

 

 

 

 

 

 

Pošaljite upit!

Vaše ime i prezime:​

Name *

Email *

Subject

Message

Your details were sent successfully!

Vaša E-mail adresa:

              Unesite broj ponude 3059:

            Vaša poruka:

BH INVESTMENT Co. d.o.o. Tuzla​
Univerzitetska bb - 1/7
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Telefon/Fax: +387 (35) 210 654
Mob.: +387 (61) 888 688
Mob.: +387
(61) 571 157
E-mail: bh.investment@bih.net.ba

Sadržaj stranice je isključivo informativan. © 2013 BH INVESTMENT. Sva prava pridržana.    I   Design by AKCIJA ONLINE Tuzla